VVS-Montör i Göteborg & Kungsbacka

Professionella rörmokare i Kungsbacka och Göteborg

Välkommen till Kungsbacka Rör AB, din pålitliga partner för VVS-lösningar i Kungsbacka och Göteborg med omnejd. Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa rörläggningstjänster och VVS-arbeten för både privatpersoner och företag.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi kan VVS, rörmokeri och rörarbeten

Vårt erfarna team av rörmokare och VVS-montörer är redo att hjälpa dig med alla dina rörsystem och VVS-behov. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster som omfattar allt från nyinstallationer och renoveringar till service och underhåll. Oavsett om du behöver hjälp med rörinstallationer i ditt nya badrum eller om du har problem med ditt befintliga VVS-system, kan du lita på att vårt team kommer att leverera pålitliga och effektiva lösningar.

Certifierade rörmokare

Vi på Kungsbacka Rör AB har lång erfarenhet inom branschen och besitter omfattande kunskap och expertis som vi tar med oss i varje nytt VVS-uppdrag. Det innebär att du som kund alltid kan lita på att vi levererar service och resultat av högsta kvalitet. Vi finns alltid här för dig, så vänd dig till oss med förtroende. Vi är din certifierade rörmokare i Kungsbacka och hela Göteborgsregionen!

Behöver du hjälp med VVS, el, driftteknik eller kylservice?
Varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er hela vägen!