Svetsning i Göteborg och Kungsbacka

Erfarna svetsare i Kungsbacka och Göteborg

Vi på Kungsbacka Rör kan erbjuda en komplett kompetens inom svetsning i både stål, rostfritt och plast. Vi har svetsare och montörer med många års erfarenhet av svetsning och rördragning i olika typer av fastigheter, industrier och infrastruktur inom allt från kemi- och processindustri till kraftverk, fjärrvärme och värme i fastigheter. Våra svetsare är certifierade inom TIG-svetsning av stål och rostfritt, gassvetsning och både stumsvets och elmuffsvets i polyetenrör.

Inget projekt är för stort eller för litet, kontakta oss för alla typer av svetsarbeten.

Svetstjänster för företag och privatpersoner

Varje projekt har sina unika krav och utmaningar. Med Kungsbacka Rör kan du vara trygg i vetskapen om att ditt arbete hanteras av experter med många års erfarenhet. Vårt engagemang för kvalitet, noggrannhet och kundnöjdhet sätter oss i en klass för sig. Oavsett om du driver ett stort industriprojekt eller behöver specialiserade rördragningstjänster för ditt hem, är Kungsbacka Rör redo att bistå med den expertis och kompetens som behövs för att säkerställa ditt projekts framgång. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan göra en skillnad för dig.

Certifierad expertis

För att garantera bästa möjliga resultat lägger vi stor vikt vid kompetensutveckling. Därför är våra svetsare inte bara skickliga hantverkare, de är också certifierade inom specifika svetstekniker. Det inkluderar:

TIG-svetsning av stål och rostfritt:
Avancerad svetsteknik som ger starka och rena svetsfogar.

Gassvetsning: Traditionell metod som är särskilt användbar för vissa metallförbindelser.

Stumsvets och elmuffsvets i polyetenrör: Specialiserade tekniker som säkerställer starka och hållbara fogar i plastikrör.

Behöver du hjälp med VVS, el, driftteknik eller kylservice?
Varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er hela vägen!