Serviceavtal för kommuner, företag, bostadsbolag, fastighetsägare och BRF:er

Extra trygghet med serviceavtal

På Kungsbacka Rör AB erbjuder vi professionella tjänster inom el, kyla och VVS med trygga serviceavtal för att säkerställa att din villa, bostadsbestånd, bostadsrättsförening, kommun eller företag fungerar smidigt och tryggt. Genom att ta hand om värme, kyla och VVS-arbeten på rätt sätt kan vi minimera akuta problem och ge både boende och lokalhyresgäster en känsla av trygghet och nöjdhet. När du tecknar ett serviceavtal via oss får du även kontroll över kostnaderna och kan undvika oväntade utgifter.

Tveka inte på att kontakta oss om du önskar mer information om våra avtal.

Kommuner, företag, bostadsbolag, fastighetsägare och BRF:er

För att säkerställa att din kommun, bostadsbolag, fastighet eller bostadsrättsförening får bekväm och trygg service erbjuder vi på Kungsbacka Rör AB skräddarsydda serviceavtal. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy ett serviceavtal som passar er budget och era behov.

Problemfri service

Med lång erfarenhet inom branschen och många nöjda kunder erbjuder vi helhetslösningar som inkluderar rådgivning och skräddarsydda serviceavtal. Genom att välja oss som din partner får du tillgång till problemfri och långsiktig service. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativ service och se till att du blir nöjd och trygg. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta steget mot bekväm och trygg service.

Behöver du hjälp med VVS, el, driftteknik eller kylservice?
Varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er hela vägen!