Experter på kylsystem och fryssystem i Göteborg och Kungsbacka

Kylservice i Göteborg & Kungsbacka

Vi på Kungsbacka Rör AB är experter inom kyl-, frys- och värmepumpsanläggningar för olika behov. För oss är det inte bara viktigt att erbjuda rätt lösning när det kommer till funktion, utan vi lägger också stor vikt vid ägande och driftekonomi. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att få en effektiv och kostnadseffektiv drift av sina kylsystem.

Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för ditt företag eller ditt hem!

Kylrum och frysrum

Vi på Kungsbacka Rör AB i Göteborg är specialister på kylrum, frysrum och varukyl. Vi tar oss an projektering, försäljning och installation av olika typer av kyl- och fryslösningar för olika ändamål, såsom storkök, kyllager, fryslager, restaurangkök, slakterier, och för infrysning och förvaring av alla typer av livsmedel med mera. Vi levererar skräddarsydda kylrum och frysrum i Göteborg som passar just dina behov.

Kylservice och underhåll

Vi utför kylservice och underhåll i Kungsbacka och hela Göteborgsregionen. Vår höga tekniska kompetens och dedikerade personal gör oss till proffs på att serva anläggningar inom livsmedelskyla, industrikyla och uppvärmning. Vi förstår vikten av att din anläggning är i drift och att driftstopp minimeras för att hålla din verksamhet igång. Därför erbjuder vi kvalitativa tjänster som passar just dina behov.

Behöver du hjälp med VVS, el, driftteknik eller kylservice?
Varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er hela vägen!