Elektriker i Göteborg och Kungsbacka

Certifierade elektriker i Göteborg och Kungsbacka

Med våra erfarna och kompetenta elektriker erbjuder vi högkvalitativa elinstallationstjänster, både för företag och privatpersoner. Med dig som kund i fokus är vårt mål att alltid leverera ett slutresultat och service av högsta klass. Vårt team av erfarna elektriker är specialiserade på en rad olika tjänster för att tillgodose samtliga kunders behov.

Vi erbjuder expertinstallation av elsystem i nybyggnationer, renoveringar och ombyggnader. Våra skickliga elektriker utför energioptimering, felsökning och reparation av befintliga elsystem. Vi kan hantera allt från mindre elreparationer till stora projekt inom bostäder, kommersiella fastigheter och industrier.

Energioptimering

Många fastigheter förbrukar idag mer energi än vad de behöver göra. På Kungsbacka Rör AB kan vi hjälpa er att effektivisera ert befintliga elsystem. Det är tydligt att många fastigheter har en överdriven energiförbrukning som kan optimeras för att minska både kostnader och negativ miljöpåverkan.

Genom att vidta åtgärder för att förbättra energieffektiviteten i fastigheter kan man uppnå betydande fördelar både ur ekonomisk och hållbarhetssynpunkt.

Fördelar med energioptimering

Vad innebär energioptimering och vilka fördelar finns det?
– Minskad energiförbrukning
– Förbättrad driftekonomi
– Förlängd livslängd av fastigheten
– Nöjdare hyresgäster
– Ett högre fastighetsvärde
– Bättre elprestanda
– Minska den negativa miljöpåverkan

Behöver du hjälp med VVS, el, driftteknik eller kylservice?
Varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er hela vägen!